Kosár tartalma

Az Ön kosarában
0 db termék található
0 Ft értékben
Ugrás a kosárba »
Kategóriák
Hírlevél
Iratkozzon fel
hírlevelünkre
és minden akciónkról elsőként értesülhet!

Alkatrészek

Bővebben »

Akciós szórólapok
KezdőoldalElektromos rönkhasítóScheppach HL 1500 rönkhasító 400V
SCHEPPACH

Scheppach HL 1500 rönkhasító 400V

Cikkszám: 5905404951
Motor: 400 V / 50Hz
Teljesítmény: 4.100 W
Hasítóerő: 15 t
Rönk hossza: 59/88/135 cm
Rönk átmérő: 40 cm
Fordulatszám: 1.450 /min
Hasítási sebesség: 4,2 cm/s
Visszaállási sebesség: 18 cm/s
Olajtartály: 8 liter
Méret (MxHxSZ): 86x55x165 cm
Súly: 220 kg
Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Listaár: 340.990 Ft (268.496 Ft + 27% ÁFA )

Akciós ár: 279.990 Ft

(220.465 Ft + 27% ÁFA )
Mennyiség: db

Futárszolgálattal nem szállítható, csak személyes átvételre van lehetőség!

  • A HL 1500 hidraulikus rönkhasító csúcsmodellnek számít, és ideális a legigényesebb felhasználók számára is. Meglepődve tapasztalhatja, hogy könnyedén elboldogul akár 135 cm hosszú, mindenféle típusú fával.
  • A hatalmas 15 tonnás hasítóerő alkalmazását a gép 7 mm vastag acéllemezből készült, új konstrukciója teszi lehetővé, ami ebben a szegmensben teljesen egyedülálló, így a gép hosszú élettartamú és ellenáll minden deformációnak, a nagyon kemény fa darabolásánál is.
  • Ennél a rönkhasítónál feltételezhető a nagyobb, nehezebb rönkök hasítása is, így a gép fel lett szerelve extra alacsony talapzattal, ezért szükségtelenné válik a nehéz rönkök magasba emelése.
  • A kisebb rönkök hasításához a gép rendelkezik egy ledönthető asztallal és a még kisebb hasábokhoz, egy levehető támasztóasztallal.
  • A kidolgozott biztonsági rendszer megfelel a legszigorúbb német szabványoknak is, és szinte teljesen kizárja a gép véletlen indítását.
  • A kétkezes gépindítási rendszer biztosíték arra, hogy a karjai mindig biztonságos távolságban lesznek a hasítóék munkaterületétől.
  • Nagy kerekei és a markolata lehetővé teszik az egész gép könnyű mozgatását.
  • A Vario rendszer segítségével pontosan beállíthatja az ékpálya hosszát a rönk hosszának megfelelően, egyben nagyon sok időt és elektromos energiát is megtakaríthat vele.


Garancia

  • 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás/üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő.

Kiszállítási feltételek

Minőségi besorolás

Kapcsolódó termékek
© Mozaik Barkácsüzlet - Minden jog fenntartva
aktiv kereses erdeklodok