Kosár tartalma

Az Ön kosarában
0 db termék található
0 Ft értékben
Ugrás a kosárba »
Kategóriák
Hírlevél
Iratkozzon fel
hírlevelünkre
és minden akciónkról elsőként értesülhet!

Alkatrészek

Bővebben »

Akciós szórólapok
KezdőoldalElektromos rönkhasítóScheppach HL 1010 rönkhasító 230V
Scheppach HL 1010 rönkhasító 230V
SCHEPPACH

Scheppach HL 1010 rönkhasító 230V

Cikkszám: 5905402901
Motor: 230 V / 50Hz
Teljesítmény: 3.150 W
Hasítóerő: 10 t
Rönk hossza: 61,5/89/137 cm
Rönk átmérő: 40 cm
Fordulatszám: 2.800 /min
Hasítási sebesség: 5,2 cm/s
Visszaállási sebesség: 22 cm/s
Olajtartály: 7 liter
Méret (MxHxSZ): 86x55x165 cm
Súly: 147 kg
Az akció visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

Listaár: 238.990 Ft (188.181 Ft + 27% ÁFA )

Akciós ár: 206.990 Ft

(162.984 Ft + 27% ÁFA )
Mennyiség: db

Futárszolgálattal nem szállítható, csak személyes átvételre van lehetőség!

  • A HL 1010 rönkhasító a HL 1100 modell alapján készül, annál ugyan kisebb szerkezetű, de így is alkalmas a nehezebb munkák elvégzéséhez.
  • Nagyon könnyen elboldogul akár 137 cm hosszú, keményebb fatípusokkal is.
  • A 10 tonnás hasítóerő alkalmazását a gép 6 mm vastag acéllemezből készült, új konstrukciója teszi lehetővé, ami ebben a szegmensben teljesen egyedülálló.
  • Hasonlóan az erősebb típushoz, a talapzata speciálisan van megerősítve, amely jelentősen biztosítja a gép stabil és masszív működését, ennek köszönhetően a gép hosszú élettartamú és ellenáll minden deformációnak.
  • Ennél a rönkhasítónál feltételezhető a nagyobb, nehezebb rönkök hasítása is, így a gép fel lett szerelve extra alacsony talapzattal, ezért szükségtelenné válik a nehéz rönkök magasba emelése.
  • A gép tartozéka a kétállású, levehető támasztóasztal a rövidebb rönkök hasításához. Külön megvásárolható a széles feszítő és kereszt hasítóék, amely hasznos a vastagabb vagy hosszabb rönkök hasításánál.
  • A Scheppach technológiának köszönhetően nagyon sok időt és elektromos energiát is megtakaríthat vele.
  • A gép első fontos tulajdonsága a hasítóék nagyon gyors, 22 cm /s, visszaállási lehetősége, a második pedig a Vario rendszer, amelynek segítségével pontosan beállíthatja az ékpálya hosszát a rönk hosszának megfelelően. Kihasználva ezeket a tulajdonságokat, ugyanannyi egységnyi idő alatt, sokkal több hasítást tud elvégezni, mintha más géppel dolgozna, gyorsabbá válik a munka. Nagy kerekei és a markolata lehetővé teszik a gép könnyű mozgatását.


Garancia

  • 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás/üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő. Amennyiben az érintett termék beépített Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és / Kohler motorral került értékesítésre, a termék motorjára értelemszerűen a Briggs&Stratton, Honda, Kawasaki és / Kohler mindenkori jótállási feltételei vonatkoznak.

Kiszállítási feltételek

Minőségi besorolás

Kapcsolódó termékek
© Mozaik Barkácsüzlet - Minden jog fenntartva
aktiv kereses erdeklodok